Mobilni telefoni 2018-02-06T17:16:52+01:00

Mobilni telefoni – SmartArena

Legalnost kupovine, ovlašćeni servis, izgrađeno poverenje, stručno osoblje

mobilni telefoni
  • Legalna kupovina
  • Ovlašćen servis
  • 2 godine garancije
  • Stručno savetovanje
  • Najpovoljnije cene legalnih telefona
  • Izgrađeno poverenje – 8 godina iskustva

Legalni i mobilni telefoni „na crno“

Ako kupuju telefon od 100, 150 evra, ljudima obično nije važno da li uz njega dobijaju garanciju i druge pogodnosti koje idu uz kupovinu u oficijelnim radnjama. Kad mobilni košta ko mesečna plata, stvari se bitno menjaju. Ipak, i dalje ima onih koji se pre odlučuju da pazare „na crno“, pa vikend u Mađarskoj dobija novu funkciju.

Zašto je bolje legalno kupiti mobilni telefon?

Ako vam nije posebna satisfakcija sama činjenica da poštujete zakon, možda će vas oficijelna garancija od 2 godine više interesovati. Kada kupite aparat kod zvaničnih distributera, onda ste sigurni da roba ima poznato poreklo, o čemu svedoči dobijena deklaracija, kao i da neko garantuje da je u pitanju nov, nekorišćen telefon. Za ne-daj-bože slučajeve i kvarove, imate pravo na ovlašćeni servis i stručne ljude koji će znati na najbolji način da izađu na kraj sa problemom.

Kako prepoznati nelegalni mobilni telefon?

Pa prvo, nema deklaraciju. U tobožnjoj garanciji nisu navedeni ovlašćeni servisi, a fiskalni račun svakako nećete i ne možete dobiti. Bez fiskalnog računa, kupac nema nikakva prava na zakonsku zaštitu i zakonom zagarantovana prava, a samim tim ni pravo na reklamaciju.

Zato, ako hoćete sigurnu kupovinu, čekamo vas u Smart Areni!

preloader