Akcije u Smart Areni omogućiće vam da obavite najbolju kupovinu mobilnog uređaja ili opreme za telefon! Najpovoljnije i najpristupačnije cene očekuju vas u prodavnicama Smart Arene! O kompletnom asortimanu i ponudama možete da se informišete putem društvenih mreža!

Još uvek nas ne pratiš na Facebook-u ili Instagram-u?

Krajnje je vreme da to učiniš, jer na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljujemo naše najbolje ponude! Ukoliko žudiš za najnovijom maskom ili mobilnim telefonom sa sjajnim performansama, možda te BAŠ ove nedelje očekuje sjajna ponuda i još bolja cena u prodavnicama Smart Arene!

U prodavnicama Smart Arene možete da pronađete isključivo ORIGINALNE mobilne telefone brendova: Samsung, Xiaomi, Nokia, Alcatel, Cat, Honor… Ujedno, u skladu sa zakonskim propisima Republike Srbije dajemo garanciju na mobilne uređaje od 24 meseca, a na prateću opremu 6 meseci. Svaki uređaj je pokriven oficijalnom garancijom proizvođača i ostvaruje se u za to ovlašćenom servisu.

Akcije u Smart Areni

Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku ili nas zapratite na Instagramu gde ne samo da objavljujemo koji novi modeli su stigli u naše prodavnice, već ćete uvek biti i u toku sa najnovijim vestima, aktuelnostima i ponudama iz našeg bogatog asortimana.

Od 2009. godine nalazimo se u Shopping centru Ušce, gde smo kao partneri kompanije Nokia otvorili istoimenu brend prodavnicu. Godine 2014. pokrenuli smo naš multi-brend koncept pod nazivom Smart Arena.

Sada imamo više od deceniju iskustva na tržištu, a pozicija koju smo uspostavili obezbeđuje nam kompetentnost u svetu prodaje mobilnih telefona i razumevanje potreba kupaca.

  • Povoljne cene mobilnih telefona!
  • Dodatna oprema za mobilne telefone!
  • Izuzetno širok asortiman!
  • Kvalitetna usluga!

Posetite nas u Ušće Shopping Centru na II spratu ili u Internet prodavnici. Takođe, prodavnica Smart Arene odnedavno nalazi se i na novoj lokaciji, u BEO Shopping Center-u II sprat u ulici Vojislava Ilića.

Možete nas kontaktirati i elektronskom poštom ili telefonom, ali najjednostavniji način da budete uvek u toku sa našom ponudom jeste da nas zapratite na društvenim mrežama.

Uvek smo vam na raspolaganju za sva pitanja, savete ili sugestije!

sr_RSSerbian

Smart Arena