Nokia 3310 – veliki povratak!

Nova Nokia 3310 (2017) prodaja

Legendarni telefon koji pamtimo po dugovečnosti i pouzdanosti ponovo možemo kupiti!

Smart Arena – mobilni telefoni >>

PRODAJA – Nokia 3310 CENA 7.999 rsd
  • Jako povoljna cena
  • Dugovečan telefon
  • Rekorder u trajanju baterije
  • Pojačana vidljivost displeja na suncu
  • Maske u novim bojama
Nova Nokia 3310 - komentari

Dr. SmartA komentariše Nova Nokia 3310

15.6.2017 – Dr. SmartA

Ako ijedan telefon može da živi od stare slave, to je upravo Nokia 3310.

Nokia 3310 – Ikona se vratila!

Jedan od najpopularnijih modela mobilnih telefona ikad, prodat u 126 miliona primeraka, nemali broj puta nezvanično je proglašavan najboljim telefonom na svetu od strane korisnika. Na taj pijadestal došao je zbog gotovo neuništive građe, dugotrajne baterije, jednostavnosti upotrebe i legendarne „Zmijice“ (preciznije, “Snake 2“) – najboljeg prijatelja tokom dugotrajnih vožnji gradskim prevozom, beskrajnih sastanaka i dosadnih predavanja na faksu.

Dizajn

Nova Nokia 3310 zadržala je naprevaziđenu siluetu originala, a u 2017. godinu ulazi sa osveženim dizajnom i poboljšanjima u skladu sa modernim potrebama. Osim klasične teget varijante, nova Nokia 3310 sada je dostupna i u sivoj, jarko žutoj i toploj crvenoj boji. Za razliku od modernih mobilnih telefona, nova Nokia je napravljena od plastike, što doprinosi izuzetno povoljnoj ceni. Takođe, plastična konstrukcija ugodno prijanja u ruci i manje su šanse da vam jednostavno isklizne.

Baterija

Izuzetno dugotrajna baterija, karakteristična je i za novi model, pa će vas vaš ljubimac izdržati do mesec dana u režimu pripravnosti.

Interfejs

Posebno dizajnirani korisnički interfejs donosi osvežen izgled ovom klasiku među mobilnim telefonima, dok 2,4 inča veliki polarizovan i zakrivljen ekran, QVGA, omogućava bolju čitljivost teksta pri sunčevoj svetlosti.

Ako imate nostalgiju za onim vremenima kada je sve bilo mnogo jednostavnije i tražite mobilni po vrlo pristupačnoj ceni, obavezno čekirajte ovaj telefon. Jesmo li nagovestili da ćete opet moći da igrate „Zmijicu“?

Ukoliko želite više informacija, posetite Nokia sajt.

Zanimljivosti Nokia 3310

Pogledajte test otpornosti na udarce za novu Nokia 3310 (2017)

Sudeći po testovima koje smo imali prilike da pogledamo, Nokia 3310 nije nasledila samo ime od  neuništivog modela iz prošlosti, već i njegovu veliku otpotnost na udarce, ispadanje i ostale nezgode sa vašim mobilnim telefonom.

Nokia 3310 2017 prikaz i opis

Ako neki telefon može da se proda samo na osnovu nostalgije, to je nova Nokia 3310 – kažu tvorci ove video-recenzije.

Napomena: materijal je preuzet sa Youtube-a.

2017-12-05T22:39:59+01:00

Postavite komentar

preloader