R2M GALAXIA – ODLIČAN ZVUK I UDOBNOST TOKOM 15 SATI!

R2M GALAXIA – ODLIČAN ZVUK I UDOBNOST TOKOM 15 SATI!

IDEALNE PRILIKOM SPORTA

  • Bluetooth 4.0
  • Baterija: 400 mAh/3.7V
  • 15 sati rada/90 sati u stanju pripravnosti
  • Žično: 3,5 mm stereo jack

Na ovoj strani možete pročitati

  • Ocena slušalica
  • Recenzija slušalica
  • Zanimljivosti
  • Komentari korisnika

OCENA R2M GALAXIA BLUETOOTH SLUŠALICE

Dizajn
Stabilno
Udobno
Zvuk
Veza
Cena

KAKO POVEZATI R2M SLUŠALICE SA MOBILNIM

R2M GALAXIA BLUETOOTH SLUŠALICE

27.2.2018. – Doktor Smarta
Kao što bi se i očekivalo za bluethooth slušalice, njihovo „puštanje u rad“ je prilično jednostavno. Napunite bateriju, uparite ga sa telefonom i zabava počinje.

Udobnost i stabilnost

Samo pakovanje je jednostavno, ali lepo i svrhovito napravljeno. Posebnost dolazi zbog magnetnog poklopca koji nagoveštava kvalitetan proizvod unutra. Na kutiji ćete moći da pročitate osnovne informacije.
Ready2Music Galaxia napravljene su sa ciljem da se nose više sati. Dizajn moderan i sveden, bez nepotrebnih detalja. Deluju čvrsto i izdržljivo. Same slušalice su za most povezane zglobom, pa se mogu saviti ka unutrašnjem delu. Veličina je podesiva jednostavnim izvlačenjem, tj. uvlačenjem unutrašnjeg metalnog dela u most, ali opseg prilagođavanja nije posebno veliki, što može biti malo problematično za ljude sa većim obimom glave.
Jastučići na slušalicama su generalno mekani i prijatni za nošenje. Nisu kruto pričvršćeni, već se donekle pomeraju što omogućava prilagodljivost pokretima koje ćete praviti dok ih nosite. Debljina jastučića omogućava , osim prijatnosti, daje i dovoljnos prostora između uva i zvučnika, što omogućava čist zvuk.
Jačinu zvuka podešavate pomoću dugmeta na levoj slušalici, a tamo se nalazi i ON/OFF dugme, što je vrlo zgodno i jednostavno za uraditi prilikom, recimo trčanja. Generalno, R2M Galaxia su odlične za sport, nema onog osećaja da će vam skliznuti sa glave ili da vas žuljaju. I most je presvučen ugodnim materijalnom, prijatnim za nošenjem.

Povezivanje

Ready 2 Music Galaxia slušalice koriste 4.0 bluetooth tehnologiju. Postoje izvesna odlaganja u prenosu zvuka, ali to je i za očevati od bluetooth-a. Ništa strašno, u svakom slučaju.
Za žično povezivanje postoji 3,5 milimetara širok ulaz.

Ready2Music Galaxia – baterija

Kada je o bateriji reč, njenih 400 mAh/3.7V u prevodu znači da ćete moći da slušate muziku nekih 15 sati bez prestanka. Proizvođač obećava i oko 90 sati u stanju pripravnosti.
Baterija traje oko 15 sati pri korišćenju i oko 90 u stanju pripravnosti.

Kvalitet zvuka

Jedna reč: odličan! Bas se odlično čuje, sve je jasno i čisto.
Kada ih nosite po gradu i na bučnim mestima, primetićete da je izolacija od spoljašnjih zvukova mogla biti i bolja, ali možda i nije toliko loše da ipak budete uključeni i u spoljašnji svet, bar iz bezbednosnih razloga. Ono gde se ove slušalice pokazuju u pravom svetlu jeste bavljenje sportom. Tada ipak nema toliko spoljašnje buke, pa je zvuk jasan i moćan – idealan za bodrenje sportskog duha! Ipak, pri jačem vetru, moraćete malo da pojačate.

Zaključak

Sve u svemu, Ready2Music Galaxia bluetooth slušalice doneće vam odličan ugođaj za cenu koju ćete platiti. Uvek postoji prostor za poboljšanja, ali definitivno nećete imati razloga za nezadovoljstvo, pogotovo ako ih koristite prilikom bavljenja sportom.
U Smart Areni, možete ih kupiti u crnoj , beloj , plavoj i zelenoj boji.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

sr_RSSerbian

Smart Arena