RIOT BOX bluetooth zvučnik

RIOT BOX bluetooth zvučnik prava je inovacija u svetu prenosivih zvučnika!

Moderan, futuristički dizajn i odličan kvalitet zvuka samo su dve od pregršt prednosti u odnosu na konkurenciju koje vam donosi ovaj uređaj.

RIOT BOX bluetooth zvučnik – Šta zapravo predstavlja bluetooth zvučnik?

Bluetooth zvučnici su prenosivi zvučnici savremene generacije, koji u mnogome olakšavaju slušanje muzike. Svi ljubitelji dobrog zvuka znaju koliko je imati dobar zvučnik važno za potpuno uživanje u muzici i pesmi.

Osnovne karakteristike o kojima morate voditi računa prilikom kupovine ove vrste zvučnika su načini povezivanja ili uparivanja uređaja, dugotrajnost baterije, snaga i sistem zvučnika, kao i mogućnost nekih drugih priključaka.

Najveća prednost bluetooth zvučnika u odnosu na ostale jeste u tome što su veoma praktični za svakodnevnu upotrebu. Praktičnost ovih zvučnika ogleda se u prenosivosti. Gde god da se nalazite možete bez problema slušati muziku. Veličina, punjiva baterija i kompaktnost bluetooth zvučnika ovo omogućavaju.

Baterija kvalitetnog bluetooth zvučnika traje i do dva dana, odnosno i do 48 časa. U ovim zvučnicima uglavnom se koriste litijumske baterije.

Domet zvučnika koji se uparuju putem bluetooth veze je takođe veoma važan parametar prilikom odabira zvučnika. Desetak metara sasvim je dovoljan doseg za prosečnog korisnika bluetooth zvučnika. Određene vrste ovih zvučnika imaju ugrađene i USB ulaze, koji omogućavaju korišćenje zvučnika i preko povezivanja sa drugim uređajem putem kabla.

Isto tako, na nekim zvučnicima modernije generacije nalaze se i ulazi i priključci za mikrofon ili gitaru.

RIOT BOX bluetooth zvučnik

Jedan od najboljih prenosivih zvučnika koje možete pronaći na tržištu je RIOT BOX bluetooth zvučnik. Nudi sve što vam je potrebno u jednom bluetooth zvučniku, a možda i više od toga!

RIOT BOX bluetooth zvučnik – Karakteristike ovog prenosivog zvučnika

Dostupan u Smart Arena prodavnici, RIOT BOX bluetooth zvučnik proizvođača Ready2Music jedan je od najkvalitetnijih zvučnika savremene generacije.

Dizajn ovog zvučnika je zaista bez premca i konkurencije. Dizajniran je tako da izgleda inovativno, a od materija su korišćeni metal i kvalitetna i izdržljiva plastika.

RIOT BOX bluetooth zvučnik dolazi u malim i kompaktnim dimenzijama, sa osloncem u vidu dveju malih nogara kako bi se olakšalo postavljanje na bilo kom mestu.

Plava LED svetla u unutašnjosti zvučnika i displej doprinose futurističkom izgledu ovog zvučnika.

Ovaj zvučnik ima dva 3.5mm konektora i jedan Micro USB konektor koji služi za punjenje baterije.

Što se baterije tiče, ona je veoma izdržljiva i može trajati i čitava dva dana. Za obožavaoce bluetooth zvučnika ova informacija je od presudnog značaja.

RIOT BOX bluetooth zvučnik ima mogućnost reprodukovanja muzike i preko čitača memorijske kartice, što predstavlja dodatnu pogodnost. To znači da se ne morate povezivati sa telefonom putem bluetooth veze kako biste slušali muziku, već to možete činiti direkno sa SD kartice. Odlična opcija, zar ne?

Domet ovog prenosivog zvučnika je 10 metara, što je otprilike standardno za sve vrste zvučnika novije generacije.

Ukupna snaga ovog uređaja je 60W, podeljena na dva zvučnika, a ugrađen je 4.0 modul bluetooth veze. Ovaj modul obećava sasvim solidnu brzinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Smart Arena (@smart_arena.rs) on

Pritom, RIOT BOX bluetooth zvučnik sadrži i priključke za mikrofon, kao i za gitaru.

Dobar provod zagarantovan vam je korišćenjem ovog zvučnika u svakom trenutku, gde god da se nalazite.

Smart Arena – Idealno mesto za sve ljubitelje tehnologije!

U sklopu ponude prodavnice Smart Arena, pored fantastičnog RIOT BOX bluetooth zvučnika po najpovoljnijoj ceni, možete pronaći i širok izbor mobilnih telefona i dodatne opreme.

U kategoriji mobilnih telefona, Smart Arena nudi vam razne modele kompanija Samsung, Xiaomi, Huawei,  Honor i sličnih.

Takođe, dodatna oprema poput selfie štapova, zaštitnih stakala i maski, kablova, punjača, slušalica i ostalog u svakom trenutku vam je dostupna na sajtu Smart Arene.

Ne propustite fantastične ponude koje vam nudimo i zavirite u svet najaktelnijih tehnoloških trendova.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

sr_RSSerbian

Smart Arena