Samsung Galaxy A71 – Prepoznatljiv Samsung kvalitet po odličnoj ceni!

Samsung Galaxy A71 nam stiže kao najkvalitetniji model “srednjeg nivoa“ na tržištu. Samsung nam svake godine predstavlja nove uređaje koji postaju najviše cenjeni i prodavani tokom cele godine.

Sa novim Samsungom A71 dobijamo telefon sa glavnom kamerom od 64 megapiksela, jednim od najmoćnijih procesora, baterijom od 4500mAh i spektakularnim dizajnom.

Samsung Galaxy A71 – Još bolji nastavak prethodnika A70

Samsung je osvežio dizajn i hardver svoje popularne Galaxy A serije. Tako je Samsung Galaxy A71 naš novi kandidat za testiranje – budući da je jedan od prvih predstavnika Galaxy A serije u 2020. godini.

Samsung Galaxy A71 poseduje najnoviju Samsungovu tehnologiju ekrana. Sa dijagonalom od 6.7 inča, ovaj pametni telefon srednje klase je praktično iste veličine kao i njegov prethodnik, Galaxy A70.

A71 takođe nastavlja da koristi Super AMOLED ekran koji ima rezoluciju od 2400 x 1080 piksela. Zahvaljujući tome, možete uživati u istinskim bojama u svemu što vidite i radite, od najnovijih video igara do filmova.

Samsung Galaxy A71 - Smart Arena Beograd 2

Uživaćete bez ikakvih ograničenja. Ali ne samo da trenutno imate jedan od najzanimljivijih displeja, već imate i sjajni završni izgled vrhunskog kvaliteta na poleđini, što ga čini vrlo jednostavnim za držanje i upotrebu.

Promene na ostatku hardvera takođe su u velikoj meri ograničene na manje detalje. Samsung je na primer zamenio Snapdragon 675 za Snapdragon 730 kod Galaxy A70.

Hardver i softver dizajnirani da pruže maksimalnu sigurnost

Zapamtite da ovde govorimo o jednom od najsigurnijih telefona koji ćete trenutno naći.

Novi Samsung Galaxy A71 ima ugrađen Samsung Knox u hardver i softver, tako da možete da zaštitite svoj telefon od samog početka i od trenutka kada je uključen.

Možete da zaštitite svoje najosetljivije informacije od malverzacija i drugih pretnji. I sa najnovijom tehnologijom u biometrijskoj autentifikaciji, na ekranu imate skener otiska prsta koji vam omogućava lak i siguran pristup telefonu.

Volite da živite punim plućima – i Samsung to dobro zna. Zbog toga vam je potreban telefon koji može da traje što je duže moguće. Sa svojom baterijom od 4500mAh, ovaj smart telefon vam daje moć da strimujete, delite i igrate svoje omiljene igre.

A ako počne da se troši, možete ga priključiti i uživati u brzom punjenju od 25 V. Novi Samsung Galaxy A71  nudi brzu obradu i puno prostora za skladištenje, tako da možete da se usredsredite na sadašnjost!

Samsung Galaxy A71 – Doživite moć vrhunske fotografije!

Postoji jedna velika inovacija kod ovog Samsungovog modela. Samsung je u potpunosti revidirao jedinicu kamere okrenute unazad kod modela A71, koja se sastoji od čak četiri sočiva. Pored toga, glavna kamera ima dvostruku rezoluciju od svog prethodnika, pri čemu Samsung ovog puta uključuje senzor od 64 MP. Samsung Galaxy A71, suprotno svom prethodniku A70 – uključuje makro senzor od 5 MP uz svoja tri druga senzora.

Kada kažemo Samsung Galaxy A71 – mislimo na 4 zadnje kamere i glavnu kameru od 64 megapiksela.

Znamo da volite dobru fotografiju. I u Samsungu to znaju, zbog čega ovaj telefon ima neverovatnu kombinaciju fotoaparata: na zadnjoj strani nalazi se četvorostruka kamera koja će vam omogućiti da zabeležite sve svoje trenutke! I tu mislimo na snimke iz blizine, ultraširokougaone snimke, noćni snimak ili umetničku zamućenost sa Bokeh efektom.

Samsung Galaxy A71 - Smart Arena Beograd 4

Ova kamera sadrži glavnu kameru od 64MP, ultraširokougaonu kameru od 123º, makro kameru od 5MP i dubinsku oštrinu od 5MP.

Ugao gledanja nove Samsungove kamere je sličan uglu vida čoveka, što vam omogućava da dobijete savršenu sliku. Takođe je dizajniran tako da možete videti i male detalje.

Zahvaljujući svojoj makro kameri, dobićete jasne, kvalitetne snimke koji pomažu u otkrivanju ultra-finih detalja na kratkim snimcima.

Samsung vam omogućava da primenite neevrovatan Bokeh efekat kako biste izolovali glavnog junaka sa fotografije i povećali vizuelni uticaj.

Takođe ima softver za predviđanje uz koji, zajedno sa ovom neverovatnom kamerom, možete da računate na njegovu Super Steady funkciju. Takođe ćete moći uživo da emitujete video zapise o svojim avanturama.

Selfie kamera od 32 megapiksela sa spektakularnom obradom će vam omogućiti da snimate jasne fotografije visoke rezolucije! A pomoću Selfie fokusa i njegovog visokokvalitetnog softvera možete zamagliti pozadinu.

Nova Samsungova kamera je dizajnirana da pravi najbolje slike za upload na društvenim mrežama.

Smart Arena – Mesto za najbolju kupovinu novih mobilnih telefona!

Smart Arena je mesto koje definitivno treba da posetite, a znate i zašto. Pa zato što vas ovde čekaju najbolji i  najmoderniji modeli kada su u pitanju mobilni telefoni.

Budući da znamo koliko vam znači svaka finansijska ušteda, obezbedili smo vam znatno povoljnije cene na tržištu.

Pored mobilnih telefona, kod nas možete nabaviti i super kvalitetnu dodatnu opremu, ali i nezaobilazne maske i futrole kao deo aksesoara.

Samsung Galaxy A71 - Smart Arena Beograd 3

Posetite naš sajt smartarena.rs i upoznajte se detaljno sa ponudom koju smo vam pripremili sa pažnjom.

Pored neverovatnih Samsung modela, kod nas možete naći i mnoge druge brendove poput navedenih: NokiaCatAlcatelBlackBerryXiaomi, Realme.

Novi Samsung Galaxy A71 je kod nas dostupan kao narudžbina na Vaš zahtev. Možete ga dobiti u crnoj, beloj i plavoj boji. Samo nas pozovite i napravite porudžbinu – a mi ćemo Vam telefon dopremiti u najkraćem roku!

Vodite računa o svemu, pa tako znamo da sigurno želite da zaštitite i staklo svog telefona. Iz tog razloga obavezno nabavite odgovarajuću zaštitu za ekran!

Smart Arena – Vaše omiljeno mesto za kupovinu najboljeg telefona po najpovoljnijoj ceni!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

sr_RSSerbian

Smart Arena