Samsung Galaxy A21s – Telefon koji će vas oduševiti!

Telefon Samsung Galaxy A21s mobilni je telefon provereno dobrog brenda Samsung.

Svojim fenomenalnim karakteristikama oduševiće gotovo sve ljubitelje ovog proizvođača. Cena ovog telefona zaista je u pristupačnom rangu i prati kvalitet samog telefona.

Telefon Samsung Galaxy A21s – Pristupačna cena i odličan kvalitet

Mobilni telefon novije generacije Samsung Galaxy A21s ima zaista fenomenalne karakteristike koje će oduševiti i zadovoljiti gotovo svakog korisnika.

Na prvi pogled, ovaj telefon možda će vam izgledati glomazno i veliko, ali je on zapravo idealan za pravi, mali bioskop u ruci.

Ukoliko ste ljubitelj aplikacija Netflix ili Youtube, ovaj telefon sa ekranom od 6.5 inča pružiće vam mogućnost da uživate u omiljenim serijama i filmovima u potpunosti.

Uz opciju brzog punjenja od 15W sigurni smo da ćete telefon moći da koristite u nedogled, dokle god vama to odgovara.

Sama baterija od 5000 mAh izdržaće gotovo 10 sati neprekidnog gledanja video snimaka sa maksimalnim osvetljenjem. Telefon vam nudi i opciju da smanjite osvetljenost ekrana, a samim tim i sačuvate energiju, bateriju i svoj vid.

Prosečnom korisniku mobilnih telefona, baterija od 5000 mAh sasvim će se solidno držati i do 48 sati.

Telefon Samsung Galaxy A21s ima memoriju od 64GB da 4GB RAM memorije. Naravno, postoji i mogućnost proširenja memorije upotrebom memorijske kartice i do 512 GB.

Ovaj telefon dolazi sa mogućnošću korišćenja 2G, 3G i 4G mreže.

Bluetooth 5.0 i USB konekcija se, naravno, podrazumevaju.

Telefon Samsung Galaxy A21s

Operativni sistem koji poseduje ovaj Samsungov telefon je Android 10.

Na poleđini telefona se , pored kamere, nalazi i čitač otiska prsta.

U ovom cenovnog rangu, telefon Telefon Samsung Galaxy A21s je zaista jedan od boljih telefona koje ćete pronaći na tržištu.

Telefon Samsung Galaxy A21s – Rezolucija ekrana, kvalitet zvučnika i kamera koju telefon poseduje

Telefon telefon Samsung Galaxy A21s dolazi sa PLS ekranom, HD+ rezolucijom 720×1600 i gustinom ekrana 270 piksela po inču.

Što se zvučnika tiče, Samsung Galaxy A21s ima prilično čist zvuk. Ukoliko ste ljubitelj glasne muzike, u Smart Arena prodavnici možete pronaći i bluetooth zvučnik RIOT BOX, koji će vam odlično poslužiti uz ovaj telefon.

U gornjem levom uglu samog ekrana ovog telefona nalazi se i selfi kamera koja vam može poslužiti i za otključavanje telefona opcijom prepoznavanja lica.

Što se ove, prednje kamere tiče, ona je kvaliteta 13 megapiksela, sa otvorom blende od 2.2.

Na poleđini telefona nalazi se glavna kamera od 48 megapiksela. Ono što je zaista impresivno, u ovom cenovnom rangu jeste Quad sistem kamera, odnosno 4 kamere koje ovaj telefon poseduje.

Glavna kamera pravi zaista fenomenalne fotografije, a Macro kamera od 2mp uhvatiće i najsitnije detalje zaista besprekorno.

Za široke uglove fotografija preporučujemo, naravno, da koristite glavnu kameru od 48 megapiksela. Stvorite nezaboravne trenutke uz Samsung Galaxy A21s!

Podrazumeva se, u sklopu glavne kamere možete u svakom trenutku koristiti opcije LED blic svetla, kao i opcije HDR ili Panorama.

Telefon Samsung Galaxy A21s

Visoka rezolucija ekrana, sasvim pristojan zvučnik i fenomenalna kamera zaista čine ovaj telefon primamljivim većini korisnika Samsung telefona.

Smart Arena – Najbolje cene najboljih mobilnih telefona

Smart Arena nudi vam širok asortiman mobilnih telefona savremene generacije.

Samo neki od brendova koje možete pronaći su Samsung, Huawei, Nokia, Xiaomi i slični.

I ovaj telefon možete nabaviti kod nas po najpovoljnijoj ceni na našem tržištu.

Pored telefona, Smart Arena obezbeđuje vam i ogroman izbor dodatne opreme. Kod nas ćete pronaći bluetooth zvučnike, punjače, zaštitne maske i stakla, slušalice i ostalo.

Telefon Samsung Galaxy A21s jedan je od najtraženijih i najpristupačnijih telefona svoje klase, a kao što ste se i sami uverili ima zaista fenomenalne karakteristike.

Samsung Galaxy A21s važe za najbolje telefone već dugi niz godina, pa tako i ovaj model ne razočarava i ne ostavlja nikog ravnodušnim.

Posetite Smart Arena prodavnicu i isprobajte telefon i sami!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

sr_RSSerbian

Smart Arena